Jackpottchans i Rysslandmatch

Tjeckien möter ett Ryssland som har läckt som visat sig vara en offensiv mur de senaste matcherna. Med detta menar jag att deras backar har presterat på en nivå som inte skådats sen sovjetunionens fall. Dem har varit en mur. Men muren har inte bara varit defensiv utan dem har tryckt på likt en femma bestående av enbart forwards. Hur är det ens möjligt? Nu har truppen blivit ytterligare förstärkt och storstjärnorna har anslutit. Det är med andra ord som upplagt för en ren jackpott!

Rysslands trupp är fulltalig i och med att spelare som Ivan Provorov, Dmitri Orlov och Andrei Mironov anslutit ifrån NHL. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=242584

I debuten gjorde de en fantastisk match mot Danmark. Nu väntar ett lag i ungefär samma liga när de tar sig an Tjeckien. Man hoppas på att spelarna ska hitta varann ytterligare inför matchen och lyckas coach Volnikov med det kan vi vänta oss inte bara en jackpott för laget och landet utan även spelarna som i och med en vinst kammar hem en bonus på motsvarande €300 000 per spelare. Det är vad jag skulle kalla en riktig jackpottvinst.

Tjeckien släpper in mycket mål
De senaste tre matcherna mot Ryssland, har Tjeckien förlorat två. Det ser inte så dåligt ut men kollar vi in målskillnaden på matcherna ser vi en inte lika smickrande sida. 2-17, det är skillnaden mellan dessa lag. Trenden mot de lite starkare lagen går att vi förväntar oss en säker vinst för Ryssland som håller processen kort och vinner med en betryggande målskillnad.

Ryssland slipar skrillorna och sätter femmorna
Man har en av de mest meriterande lagen i hela turneringen med världsstjärnor på de flesta positionerna så som backar, forward och inte minst i mål. Spelet har än så länge sett grymt ut och inget tyder på att det ska ske en vändning. Trots det har man bara spelat ihop 13 poäng och man ligger trea efter Sverige och USA.

Speltips Tjeckien – Ryssland
Ryssland vinner matchen utan några större konstigheter. Speltipset blir en tvåa och oddset hittar vi hos Jackpottjakt som ger 1.20 gånger pengarna. In här: https://www.jackpottjakt.se/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s